LOADING
Om Klipsch
Sedan 1946 när Klipsch startade det hela i ett litet plåtskjul i Hope, Arkansas, har man alltid varit trogen mot grundarens vision. Att utveckla kompromisslösa kvalitetsprodukter.
Audiofiler, biografer och konsertsalar över hela världen har i många år använt Klipsch produkter. 1945 utvecklade och patenterade man Klipschhorn®,  som fortfarande räknas av många som den bästa högtalaren någonsin. Klipschhorn produceras fortfarande än idag, mer än 60 år efter lanseringen.

Paul W. Klipsch var aktiv i företaget fram till 2002, då han dog  98 år gammal. I dag drivs företaget av Fred Klipsch och hans fru Judy Klipsch.
Under åren har Klipsch gjort sig kända för modeller som Forte, Legend, Chorus, La Scala, Cornwall och Palladium.

Signifikant för Klipsch är deras medryckande spelstil och öppna ljud. Horndiskanter kännetecknas ofta av en lite hård och vass ljudkaraktär, men den beskrivningen passar nog in bättre på PA-högtalare. Tvärtom är Klipsch högtalare väldigt behärskade och behagliga i toppen och har en fin upplösning.

Horndiskanter har högre känslighet och kan spela högre än vanliga dome-diskanter. Många Klipsch-högtalare kan spela riktigt högt och de Klipsch-frälsta entusiasterna världen över är inte direkt kända för att spela på låg volym. Som en av Klipsch underfundiga slogans lyder: "Pissing off the neighbours since 1946"

Klipsch är också en stor tillverkare av hörlur och speciellt populära är de minsta hörlurarna med ny banbrytande teknologi som närmast kan beskrivas med "liveljud på huvudet".

Mer information hittar du på
www.klipsch.com
Bio hemma på riktigt
Med ett Klipsch THX Ultra2 i ditt hem får du ett biosystem som kan jämföras med ett riktigt biografsystem. Detta är ett system som måste upplevas. Kontakta oss för information om ett Klipsch THX Ultra 2 showroom i närheten av dig.
Detta är ett system som måste upplevas..
Stacks Image 2072
Stacks Image 2076
Music Center
Klipsch erbjuder ett väldigt brett sortiment av produkter och KMC är en i raden av nya koncept där man vill flytta ut Klipsch soundet till människor i rörelse. KMC Music Center erbjuder samma häftiga ljud som traditionella Klipsch högtalare men är istället trådlös och batteridriven.
Reference
Reference serien är onekligen Klipsch mest populära serie någonsin. Hela serien är väl anpassad för stora rum och direkt när man börjar lyssna på dem besvaras förväntningarna om ett stort ljudtryck och musikglädje. Även om Klipsch låter bra på låg volym så är det extra roligt att vrida upp volymen. Till och med på nivåer som får många andra högtalarna att börja svettas fortsätter denna serie att låta ytterst behärskat och behagligt!
Stacks Image 2086
Även om Klipsch låter bra på låg volym så är det extra roligt att vrida upp volymen..
Stacks Image 2090
Seriösa infällnadshögtalare
Utöver de tunga bioprogrammet THX Ultra 2 levererar Klipsch även ett mycket kompetent modellprogram för infällnad i vägg och tak. Det går också utmärkt att mixa de två olika THX certifierade högtalarprogrammen för största möjliga flexibilitet i dedikerade biografer.
Stacks Image 6028
Stacks Image 6031
Stacks Image 6034
Stacks Image 6070
Stacks Image 1973
Stacks Image 6076
Stacks Image 8081
Stacks Image 8084
Stacks Image 8087
Stacks Image 4845
Stacks Image 13388
Stacks Image 13391
Stacks Image 30532