LOADING
Om Opalum
Det ställs många krav på ljudanläggningar för den bredare delen av befolkningen idag. Inte minst om de också ska ha en fin ljudkvalitet. Den får inte ta plats, högtalarna ska helst kunna hängas på väggen, den ska kunna strömma och kopplas till din platt-tv, det finns nästan inga gränser. Dessutom ska det helst vara snyggt. Med Opalums trådlösa högtalare får du optimala ljudprestanda i en slimmad skandinavisk design som pryder de flesta vardagsrum.

Opalum skapar ett stort ljud i en platt högtalare. Nu slipper du kompromissa mellan en snygg design och ett bra ljud. Den framgångsrika svenska designern Eva Hanner som har jobbat med allt ifrån privata jetplan, Volvo interiör, skor och konstföremål fick i uppdrag av Opalum att ta fram den absolut snyggaste högtalaren på marknaden.


Den banbrytande teknologin från Actiwave har utvecklats på Linköpings Universitet under många år och bygger på att det görs en analys av hur ett högtalarsystem låter, och sedan anpassas ljudsignalen in i högtalaren därefter. Opalum har med andra ord lyckats bygga en högtalare med en utformning som är "omöjlig" ur ett akustiskt perspektiv.

Mer information hittar du på
www.opalum.com
Opalum Flow
Toppmodellen Opalum FLOW.4810 har försetts med 48 små 1-tums aluminiumelement satta på en lätt svängd platta. Det gör att elementen tar fysiskt lite plats var för sig. Istället är de desto fler. Men det ger resultat, för tunn är högtalaren. Uppsatt på väggen mäter Flow 4810 bara ut 3,8 cm från vägg – på det tjockaste stället!
Det här går bara inte, tänker man när man ser Opalum FLOW.4810. 48 pyttesmå högtalarelement på en platta. Ändå frågar alla var subwoofern sitter.
Stacks Image 2072
Stacks Image 2076
Opalum Breeze 1010
Med möjligheten att kunna välja utseendet på dina Opalum Breeze kommer du snabbt märka att högtalaren kan integreras snyggt i det moderna hemmet. Varför inte matcha kuddarna i soffan eller konsten på väggarna? Att du dessutom enkelt själv kan byta ut tygfrontarna på Breeze öppnar upp för ännu fler möjligheter för dig som vill kunna ändra utseendet efter humör eller interiör.
Trådlös frihet
Opalum är ett företag som har ambitionen att alltid ligga i framkant då det gäller teknik. Genom att separera på högtalare och den aktiva Control Hubben så kan du alltid uppgradera din hub när tekniken går framåt. I Control hubben sitter alla dina anslutningar och genom att hubben även utrustats med den senaste versionen av Bluetooth (Bluetooth aptX, CD-kvalitet)) så du kommer att kunna strömma miljontals låtar trådlöst till ditt Opalum system från din läsplatta, dator, telefon eller annan enhet utrustad med Bluetooth.
Stacks Image 2086
Opalums högtalare är en både tekniskt och visuellt eleganta och ljudmässigt helgjutna i en anläggning för den designmedvetne musikallätaren som också ställer krav på ljudåtergivningen
Stacks Image 6112
Stacks Image 6115
Stacks Image 6118
Stacks Image 6154
Stacks Image 1921
Stacks Image 6160
Stacks Image 8123
Stacks Image 8126
Stacks Image 8129
Stacks Image 4853
Stacks Image 13346
Stacks Image 13349
Stacks Image 30577