LOADING
Stacks Image 2064
Om Jamo
Danmark har alltid varit världsberömda för landets högtalarutveckling. Jamo är på inget sätt något undantag. Det finns inte en plats i världen där man inte har hört talas om Jamos högtalare.
Jamo startades av Preben Jacobsen och Julius Mortensen 1968 i danska Glyngöre och man blev snabbt en av världens ledande högtalarproducenter. 1994 hade man vuxit till att bli Europas största högtalartillverkare.

2005 blev Jamo uppköpta av det amerikanska bolaget Klipsch Group. För att säkra den välkända höga kvaliteten (och för att inte göra musikälskare världen över besvikna), har man behållit Jamos utvecklingsavdelning i Danmark.

Jamo har alltid gått sina egna vägar. Lanseringen av R909 högtalaren var inget undantag. Detta mycket ambitiösa system använder dipolteknologi (d.v.s. enheterna sitter i en baffel, helt utan traditionellt kabinett). Modellen blev hyllad och vann det europeiska priset EISA-Award som årets högtalare.


Mer information om Jamo hittar du på
www.jamo.com
Custom Install
En naturlig process i Jamos utveckling och ständiga jakt på användningsområden var att tidigt utveckla in-wall högtalare för custom installationer, ett beslut som i dag har gjort Jamo till en mycket uppskattad tillverkare inom detta område.
Stacks Image 2072
Stacks Image 2076
Unika lösningar
Custom-inwall- och onwallprogrammet innehåller idag högtalartyper till flera olika ändamål. Sortimentet erbjuder allt från från robusta utomhushögtalare som klarar tuffa väderförhållanden, högpresterande High-End modeller mer inriktade på biografljud samt klassiska infällnadshögtalare med diskret design.
Jamo D 500 THX
Med THX-systemet Jamo D 500 i hemmabion blir filmerna aldrig tråkiga. Här får du ett otroligt kraftfullt ljud för pengarna! I surround funkar högtalarna mycket bra tillsammans, de återger dialoger stort och fylligt och ljudbilden omringar biosoffan ordentligt. Att du dessutom kan hänga hela systemet på väggen gör det till en otroligt diskret lösning för moderna vardagsrum.
Att du dessutom kan hänga hela systemet på väggen gör det till en otroligt diskret lösning för moderna vardagsrum
Stacks Image 2086
Stacks Image 2090
Jamo Subwoofers
Jamo erbjuder flera olika modeller och den absolut minsta modellen SUB 800 är en ytterst smidig subbas vars mått endast är 20 cm i kubik. SUB 800 har, som namnet ger en indikation på, ett 800 Watt starkt slutsteg. Bestyckningen består av ett aktivt 6.5" element med två sidomonterade, passiva slavbasar på samma storlek. Jamo Sub 800 imponerar stort för sin lilla storlek och är perfekt för trånga utrymmen.
Stacks Image 2189
Stacks Image 353
Stacks Image 2187
Stacks Image 5824
Stacks Image 2052
Stacks Image 5349
Stacks Image 8165
Stacks Image 8168
Stacks Image 8171
Stacks Image 4837
Stacks Image 13430
Stacks Image 13433
Stacks Image 30487